středa 30. července 2014

Hřebíky do hřebíkovačky Paslode IM90i a IM100

Obecně o Paslode

V první řadě si nejprve maličko představíme výrobce Paslode. Paslode je výrobce pneumatických sponkovaček, hřebíkovaček, spon na dřevo a bude nám skvělým pomocník při manipulaci s jakýmkoliv druhem dřeva. Společnost na trhu působí už více jak 70 let. Byla založena roku 1935 s úmyslem poskytovat kvalitní a profesionální zázemí a pomoc lidem, kteří vyžadují stoprocentní kvalitu práce.


Plynová hřebíkovačka Paslode IM90i
Hřebíkovačka IM90i je ideálním řešením pro práci v zimním období. Je schopna pracovat až do - 15 stupňů C. Jako jediná na trhu dokáže pracovat s hřebíky rozměru 90 x 31, konvex. Ostatní hřebíkovačky jsou uzpůsobeny pro hladké hřebíky rozměru 90 x 31.
Hřebíkovačka nám nabízí mnoho vymožeností, jedna z nich je například odnímatelný zásobník, který nám ulehčuje odstranění zaseknutého hřebíku. Rukojeť hřebíkovačky je pogumovaná, díky čemuž nám zaručuje pohodlnou a rychlou práci.
 
 
 
Plynová Hřebíkovačka Paslode IM100i

 
Hřebíkovačku IM100i budeme milovat převážně v zimních měsících, kdy nám bude dělat společnost až do mrazu -15 stupňů C. Je uzpůsobena pro hřebíky až do délky 100 mm. Není závislá na kabelech a hadicích, je samostatná a díky tomu velice praktická. Má velice široké spektrum použitelnosti, například při práci na střechách, montáže dřevostaveb, pokládání podlah atd. Nabízí nám dvojitou kapacitu hřebíků, což je ideální například při bednění.

 
  
 
Jedná se o hřebíky páskové na papíru 34° s kulatou hlavou, které jsou dlouhodobě vyzkoušeny německým trhem, který zkoumal jejich kvalitu.
Každé balení hřebíků obsahuje páskové hřebíky s plynem a 2 bombičky, které jsou součástí balení.
Hřebíky do hřebíkovačky IM90i a IM100i
Hřebíky můžou být buď hladké nebo konvexní (= s kroužkem).
Internetový obchod www.probau.cz je prodává v těchto rozměrech:
 
V každém balení je 2 500 kusů hřebíků!
Nezbytnou součástí k hřebíkovačce Paslode IM90i a IM100 je plynová náplň OK.
Vždy je dodávána po 2 společně s balením hřebíků.
Náplň nám postačí pro 1250 kusů hřebíků.
 
 


 
 Video, které Vám ukáže jak je práce s hřebíkovačkou IM90i  snadná a rychlá:   https://www.youtube.com/watch?v=sgHuOp_K2d8
 
 
Nevíte si rady s vyčištěním Vaší hřebíkovačky? Tady přinášíme video jak na to: https://www.youtube.com/watch?v=UZOYF4COD5c
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat